Legyél teljesen golyóálló!


Az iMArathon összes csapat tagja nevében szeretnénk neked GRATULÁLKI! Megcsináltad!
Az utolsó métereken vagy és éppen kocogsz be a célba, már látod a győzelmi szalagot, ami csak arra vár, hogy elszakítsd, átszaladj rajta. A célegyenes ott van veled szemben és mostmár tudod, minden egyes perc megérte, mert végig csináltad!

Akár csak a futásban, a hitéletben is előjönnek olyan dolgok, amik nem segítenek abban, hogy célba érj. Annak ellenére hibákat követünk el, és szeretném, hogy tudd, ez teljesen rendben van, mert a hibáinkból tudunk tanulni.

Napóleon mondta: „aki nem tesz semmit, az nem is tud elkövetni hibákat.” Az is rendben van, ha mások mutatnak rá a hibáinkra, mert akkor tudod, hogy még mindig jobban kell csinálnod! De egy valami nincs rendben: ha önmagadat kritizálod! Azok a hangok, amik azt sugallják: „te erre nem vagy képes, el fogod rontani, úgyhogy inkább hozzá se kezdj, úgy is fel fogod adni, úgy sem tudod jól csinálni, te nem vagy elég jó ebben...”

Cseréld le ezeket a hangokat inkább erre: „Ez az, meg tudod csinálni, te ebben igazán klassz vagy, légy kitartó és meglesz az eredménye, ne add fel soha, gyakorolj többet és te leszel a legjobb...”

Az utolsó (előtti) kihívás:

Gyere el holnap (2019. január 5.) Szegedre az adventista gyülekezetbe (6722 Batthyány utca 13), hogy gratulálhassunk neked személyesen 17 órára, ahol az ifi nap folytatódik! Biztos emlékszel még a témára! A hit Személyes!
A játékokon és különböző feladatokon kívül dr. Mihalec Gábor előadását hallgatjuk meg, ami egész biztos megmozgatja a lelkünket!

Emlékezz vissza a nap jelmondatára is (a kis kártyán található egy mondat volt az 😉)! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Istennek van egy válasza az ünnepi aggodalmakra!